Om oss

Walter Meneses

Walter Meneses är en mexikans shaman (healer) och yogi. Han har studerat och praktiserat uråldrig naturmedicin runt om i världen i över 30 år och lärt sig de bästa sätten att läka kropp, sinne och själ på naturliga sätt. Han bor sedan 21 år i Sverige med sin fru Linda och deras två barn.

I Mexico bodde han 9 år i det södra Maya området där han upptäckte den gamla Maya Toltec traditionen och dess spirituella väg Toltecayotl (uråldrig Mesoamerikans* lära). Under denna period lärde han sig i de heliga tempel om Toltecayotl metoder exempelvis kost, örter och meditationer och hur de integreras i vardagliga aktiviteter så som att gå, sova och äta för att skapa frid, jämvikt och balans i livet. Genom att lära, träna och till sist bemästra teknikerna kan han nu förmedla den gamla visdomen genom beröring. Parallellt med dessa studier och praktiserande studerade han också kinesisk- och mayamedicin samt olika massageterapier. I Indien och Österrike studerade han Ayurvedisk medicin, i Japan japansk moxibution (Itothermie) och i Sverige Kundaliniyoga samt olika massage terapier.

Min specialitet är läkning i olika former exempelvis massage, ayurvediska marmapunkter, herbologi och utrensnings metoder. Min uppgift är att förmedla erfarenheter, guida och lära människor som söker högkvalitativa självläkande och kemikaliefria metoder. Alla tekniker är effektiva och är resultat från kontinuerligt lärande och praktiserande i över trettio år.

Kontakt mig:

Mobil: +46(0)768580594.

E-mail: walter@saasil-nah.se

Adress: Barnhemsvägen 11, 2tr 13146 skuru nacka Sweden